Roda del Món

Fins a mitjan segle passat, Jafa era una de les ciutats més importants de Palestina pel seu volum d’exportacions i la seva vida cultural.

L’artista Sana Yazigi defensa que la data que va marcar l’inici de la revolució a Síria no és el març de 2011 sinó un mes abans.

Situat al nord de Madrid, el caràcter popular de Tetuan no s’acaba d’avenir amb la resta de districtes que l’envolten, de caire més senyorial.

Ninho Dos Matulões se situa en un barri d'habitatges de protecció social al barri de Celas, a Coïmbra, la ciutat portuguesa de l'estudiantat.

Les illes de Hawaii són considerades mundialment com un paradís. L’arxipèlag està format per vuit illes que es troben al bell mig de l’oceà Pacífic.

El polític kurd Abdullah Demirbas ha estat lluitant tota la vida pel reconeixement dels drets del poble kurd a Turquia i perquè la seva comunitat assolís més autonomia política.

El Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofia (MNCARS) de Madrid, conegut com a Museu Reina Sofia, està constituït com un organisme autònom dependent del Ministeri de Cultura.

“Is it Europe? Is it Greece?

“Poble de Grècia, la Politècnica porta la bandera de la teva lluita, de la nostra lluita comuna contra la dictadura i per la democràcia!”, clamaven les activistes des de l’emissor

Wolfsschanze, el cau del llop.

En l’àmbit polític, Recep Tayyip Erdogan està impulsant una deriva autoritària a Turquia.

Qatar Airways imposa unes condicions laborals molt dures, un control ferri sobre la vida personal de les seves hostesses i du a terme pràctiques discriminatòries contra les dones.

Subscribe to Roda del Món