Nosaltres, #DirectaCoop

Acords de la primera Assemblea General de la cooperativa La Directa
21/09/2016

Sants, Barcelona, 17 de setembre de 2016:

Nosaltres, les 71 persones que, en representació dels col·lectius, les entitats, les subscriptores i les col·laboradores que fem possible la Directa, ens hem aplegat a Sants, desbordants d’esperança i determinació.

/ Victor Serri

 

Nosaltres, que venim de lluny i som moltes.

Nosaltres hem aprovat la composició dels òrgans socials de la cooperativa: Consell Rector, Consell Social i Consell Periodístic.

Nosaltres, que volem una estructura fixa que sostingui i faci créixer el projecte, hem dit sí a un equip de nou sòcies treballadores que comptarà amb el suport de dues treballadores més i de les desenes de col·laboradores habituals, essència del projecte.

Nosaltres, que “para todos la luz, para todos todo”.

Nosaltres hem votat a favor de les línies estratègiques presentades per al curs 2016-17: incrementar el nombre de sòcies, subscripcions, punts de venda i publicitat; millorar la qualitat dels continguts i fer més atractiva la seva lectura; augmentar la incidència social del projecte, amb més difusió i espais de debat públic; fer més xarxa intercooperant amb altres col·lectius i activant els espais de participació de què ens hem dotat; integrar les cures dins la cooperativa.

Nosaltres hem somiat una nova redacció que millori les condicions de treball, dins un espai de confluència al barri de Sants, un pol cooperatiu que transformarà les relacions entre el veïnatge i el poder transformador del grup de cooperatives que s’hi sumaran.

Nosaltres, que ho celebrem compartint una paella popular.

Nosaltres, que seguim endavant contra vents i marees.

Nosaltres, que estem d’acord.

Hem trencat la barrera entre el vosaltres i el nosaltres per teixir un Nosaltres amb majúscula.

 

faldo.psd

Mostra'l en portada

Noticies relacionades: