Nous continguts i activació de la subscripció digital

15/12/2015

Coneixes la portada del web de la Directa, però, a partir d'avui, coneixeràs una nova portada. Si ets subscriptora, podràs accedir als continguts quinzenals de l'edició en paper, tant en format html com en format pdf. A més, alliberem més de 200 articles, reportatges, entrevistes i investigacions publicades des de l'1 de setembre de 2015. Cada quinze dies, hi afegirem els continguts de l'edició en paper d'accés exclusiu per a subscriptores i alliberarem els articles del número anterior per al públic en general. D'aquesta manera, agraïm a les subscriptores la seva fidelitat i el seu suport, imprescindibles per a la sostenibilitat del projecte. Les més de 2.000 persones subscrites a la Directa heu rebut o rebreu un correu electrònic per poder activar el vostre perfil.

També hem de dir que hem tingut nombrosos problemes tècnics per aconseguir activar aquests nous serveis i us demanem disculpes. Finalment, això ha estat possible gràcies a la professionalitat i l'acompanyament que ens han fet des de Nodo50, Talaios i Interzonas.

Mostra'l en portada

Noticies relacionades:

Tu, jo, nosaltres

dimarts, 15 desembre, 2015

Amb aquest número, les subscriptores haureu rebut una il·lustració. Es tracta d’un disseny inèdit fet pel grafiter Roc Black Block per a la Directa.