Reactivem juntes el sistema de distribució?

01/12/2015

Estimades lectores, subscriptores, col·laboradores i totes aquelles individualitats i col·lectius que formeu part de la gran xarxa de la Comunitat Directa: us necessitem! Des de fa unes setmanes, estem reestructurant el sistema de distribució de la revista quinzenal. Us demanem que penseu si l’assemblea del vostre casal, ateneu o centre social podria ajudar-nos en aquesta tasca, que ho comenteu al quiosc de la cantonada, a la llibreria, el bar, la perruqueria... Potser no poden esdevenir punts de venda, però almenys podem fer una subscripció.

No us agradaria que, quan aneu al dentista, poguéssiu llegir la Directa en lloc de l’Hola? També calen voluntàries que cada quinzena es desplacin del barri de Sants de Barcelona a diversos punts de la geografia i puguin aprofitar per dur-hi exemplars. La xarxa ja l’organitzarem nosaltres, però, si teniu contactes interessats, si us plau: escriviu-nos a directa@directa.cat. Si volem que la Directa arribi arreu dels territoris de parla catalana, totes hi haurem de posar el nostre granet de sorra!

Recordem que cada dos dimarts al matí calen mans per ajudar a etiquetar els exemplars, si veniu al número 37 del carrer Riego de Sants, passarem una bona estona fent petar la xerrada i us donarem esmorzar i una Directa.

 

Mostra'l en portada

Noticies relacionades: