Anem a Madrid!

17/11/2015

El mes passat, una delegació de la Directa va viatjar a Madrid. No, en aquest cas, l’Audiència Nacional no hi tenia res a veure. Hi vam anar voluntàriament, a visitar les companyes del nostre mitjà germà, el Diagonal. El nostre corresponsal a la Villa y Corte, Jordi Navarro, ens va brindar una gran acollida i una okupa de Vallekas ens va obrir les portes per passar-hi la nit. Vam reunir-nos amb la gent del Diagonal a la seva redacció de Lavapiés, on vam posar en comú continguts, models organitzatius i propostes de treball conjunt. A partir d’ara, treballarem per establir una col·laboració més estreta entre les dues D, que ens permetrà estar molt més al dia de l’actualitat a l’Estat espanyol i, al mateix temps, farà que les lectores del Diagonal estiguin més ben informades del que passa a casa nostra.

Trobada entre dos mitjans germans / Anna Celma
Trobada entre dos mitjans germans / Anna Celma

 

Vam reunir-nos amb la gent del ‘Diagonal’ a la seva redacció de Lavapiés, on vam posar en comú continguts, models organitzatius i propostes de treball conjunt

Com no podia ser d’altra manera, ens vam atipar com lladres de tapes, tercios i bocatas de calamares. Era obligada, també, la visita a les grans catedrals polítiques de la ciutat, des de Sol, la plaça on va néixer el 15-M, fins al Congrés dels Diputats, els lleons del qual, no se sap per quin motiu, van ser forjats sense testicles. Vam veure, només de passada, la Plaza Mayor i no vam poder prendre’ns la corresponent relaxing cup of café con leche. Sí que vam entrar a veure la Torre del Oro, el bar andalús amb les parets plenes d’iconografia franquista i caps de toro dissecats, un lloc sovintejat pel periodista de La Vanguardia Enric Juliana. Tot i així, ens va encantar Madrid i totes tenim moltes ganes de tornar-hi!

 

*Article publicat a la Directa núm 396

Mostra'l en portada

Noticies relacionades: